Det här behövs till
4-6 pers.

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl socker
200 g mörk choklad, 70% i bitar
1 tsk färsk röd chili, urkärnad, finhackad
2 dl matyoghurt, ca 10%
2 dl rödvinbärsgelé
1 dl lingon
CHOKLADPANNACOTTA

Gör så här:

Lägg gelatinbladen i riktigt kallt vatten. Låt svälla ca 5 minuter.
Värm grädden i en kastrull. Ta upp gelatinbladen och krama ur dem. blanda ner socker, choklad, gelatinblad och chili i den heta grädden. Låt smälta ner under omrörning. Ta kastrullen av värmen och rör ner yoghurten.
Fördela smeten i portionsglas. Låt stelna övertäckt i kylskåp 3-4 timmar.
Smält vinbärsgelén i en kastrull. Rör ner lingonen och fördela ovanpå chokladkrämen i glasen.
Servera direkt eller låt gelén svalna.